IM MEDIA by Ion Mihăescu

Despre Noi

Daca o imagine valorează o mie de cuvinte, imaginați-vă ce poate face un videoclip: totul e viu! Iar rezultatul nostru este mult mai mult decat imagine! E POVESTE!!! E povestea din spatele evenimentului sau povestea din spatele brandului dvs.

Cine suntem ?

Suntem o echipă de profesioniști din Craiova, care prin profesionalismul, pasiunea și experiența cumulată în anii de activitate, pune în evidență în produsul final tot ce poate fi mai reprezentativ, mai plăcut și mai elegant pentru dumneavoastră.

DE ce NOI ?

Pentru ca punem pasiune in ceea ce facem și nu ne declaram mulțumiti decât atunci cand obtinem rezultatul cu cel mai bun. Folosim experiența cumulata, inovam, si nu ascundem faptul ca studiem continuu. noastră din lucrările anterioare.

Ce facem

Filmări Nunți

Nunta trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viață tinerilor căsătoriți. “ Ce bine că avem filmarea/fotografiile, că altfel nici nu am fi știut ce s-a întâmplat ! Totul a trecut amețitor de repede! “ zic majoritatea mirilor. Responsabili pentru imortalizarea acestor clipe suntem noi. Și o facem cu multă responsabilitate!

Filmări Botez

Botezul: un eveniment pregătit cu multa bucurie de tânără familie și cei apropiați. Nimic nu se compara cu puritatea noului născut, fericirea pe care o aduce în casa fiind greu de descris în cuvinte. Să lașam imaginile să vorbească…

Filmări Evenimente

Aveți un eveniment ce trebuie imortalizat? Suntem pregătiți! În acest domeniu cuvântul de ordine este: acțiune! Vă asiguram că suntem tot timpul pe faza, activi. Experiență în domeniu ne ajuta să anticipam momentele importante ale evenimentului dvs.

Clipuri de prezentare

Serviciile și produsele oferite de dvs trebuie să ajungă și să capteze clientul pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine, nu? Nimic nu vinde mai bine decât o imagine reprezentativă, bine făcută. Ce îți putem oferi noi? Clipuri / fotografii profesionale office, portrete business, fotografie industrială, fotografii și filmări de la sol și aeriene (clipuri de prezentare), fotografii cu salariați în activitate în procesul de producție.

Interviuri

Omul s-a născut și a trăit sub zodia întrebării. Rolul nostru e ste de a pune în lumină personalitatea și opiniile aceluia căruia i se ia interviul. Suntem prezenti pentru dvs cu toata dotarea tehnica necesara: camere, sunet, lumini.

Documentare

Aveți nevoie de un film care să scoată în evidență aspecte sociale sau să promovați o zonă turistică? Noi vă oferim exact ce vă doriți: un film reprezentativ, bine documentat, foarte bine structurat, în stil jurnalistic, al cărui mesaj va atinge cu siguranță obiectivele stabilite.